Workshop för medlemmar Torsdag 8 februari kl. 13.00 – 15.00

FFS i samarbete med Forum Vision erbjuder en digital workshop den 8 februari mellan klockan 13-15.00

För att få en länk till mötet maila

ffsworkshop2020[at]gmail.com

Välkomna att delta!

Ewa Nielsen, tidigare chef på syncentralen i Örebro, kommer att presentera sin och Lisbeth Axelsson Linds nya bok ”Rehabiliteringens framväxt och framtid inom synområdet”. En skrift med fokus på gruppen äldre.

Åsa Larsson, rådgivare på Specialpedagogiska skolmyndigheten, kommer att föreläsa utifrån sin masteruppsats ”Likvärdig utbildning för barn med synnedsättning eller blindhet i förskolan”, hur personalen arbetar med delaktighet, socialt samspel och lek.

Som vanligt har vi med oss en av våra sponsorer som uppdaterar oss om aktuella nyheter.

Vi vill också informera om att vi planerar att ha en heldags digital ”konferens” den 23 april med olika föreläsare och avsluta med årsstämma för FFS. Vi återkommer med mer information men lägg gärna in dagen i din kalender redan nu. Om du har förslag på fantastiska, inspirerande föreläsare, hör gärna av dig till FFS eller Forum Vision!

PS: Har du fått den här inbjudan och är intresserad av att ta del av våra workshops men är inte medlem vill vi gärna uppmana dig att bli medlem hos oss!  Gå in på https://ffss.se/ för Föreningen för Synrehabiliteringen eller https://www.forumvision.se/for-medlemmar/ för Forum Vision och registrera dig. Välkommen!

Accessibility Toolbar